OM

049A8604Mitt namn är Claudia Artin. Jag har arbetat i min salong i Djursholm sedan 2006. Min strävan efter kundens bästa har alltid varit nummer ett.
Jag utbildade mig på st Eriks hudvårdsutbildning i Stockholm och har nu arbetat som hudterapeut i 9 år men söker mig ständigt efter nyheter och mer kunskap.
Jag är även ansluten till SHR Sveriges hudterapeuters riksorganisation som är en rikstäckande branschorganisation vilka är anslutna till den internationella branschoraganistionen CIDESCO i Schweiz. SHR utfärdar en auktorisation för sina medlemmar som innebär att man har en garanterad gedigen utbildning och utför proffesionellt behandlingar.

certSalongen Claudia artins hudvård ligger mitt i Djursholms torg i Danderyd Stockholm. I samma lokaler finns även Danderyds fysiopraktik och sjukgymnastik.
Vi erbjuder kunden allt från sköna klassiska ansiktsbehandlingar till avancerad cosmeceutical hudvård. Vi gör även fotvård, manikyrer och vaxningar mm. Kunden för oss är nummer ett. Man ska känna sig nöjd när man lämnar salongen och veta att man har blivit behandlad med mycket omtanke och proffessionalitet.

Varmt välkomna!
Claudia Artin